Rider Berkait Pelaburan

ByWAN MD HATTA

Rider Berkait Pelaburan

IKHLASlink Critical Illness Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Ramai tidak memikirkan kemungkinan bahawa dirinya akan menghidapi penyakit kritikal. IKHLASlink Critical Illness Secure Takaful Rider memberikan perlindungan dan ketenangan fikiran untuk anda dan keluarga anda sekiranya anda didiagnos menghidap penyakit kritikal. Pelan Rider ini menyediakan perlindungan kewangan seandainya anda didiagnos menghidap penyakit kritikal seperti yang dinyatakan di dalam Sijil Takaful. Pelan Rider ini hanya boleh disertakan dengan Pelan Asas.

Brosur

IKHLASlink Accidental Death and Disability Secure Takaful RiderĀ 

Seandainya anda ditimpa musibah, risikonya lebih tinggi sekiranya anda tidak bersedia. IKHLASlink Accidental Death and Disability Secure Takaful Rider menyediakan perlindungan di waktu musibah melanda seperti kematian, hilang upaya kekal, separa atau menyeluruh, supaya anda sentiasa dilindungi. Pelan Rider ini hanya boleh disertakan dengan Pelan Asas.

Brosur

IKHLASlink Hospital Income Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. IKHLASlink Hospital Income Secure Takaful Rider adalah pelan Takaful yang mampu mengurangkan bebanan kewangan anda apabila anda dimasukkan ke hospital. Pelan ini menyediakan elaun tunai semasa anda berada di dalam hospital. Pelan Rider ini hanya boleh disertakan dengan Pelan Asas.

Brosur

IKHLASlink Payor Secure Takaful RiderĀ 

Seandainya musibah menimpa anda, bebanan kewangan anda tidak seharusnya ditanggung oleh keluarga anda. IKHLASlink Payor Secure Takaful Rider melindungi keluarga anda daripada bebanan bayaran pelan seandainya anda tidak mampu.

Brosur

IKHLASlink Waiver Of Contributions Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Apakah yang akan terjadi kepada keselamatan kewangan dan keluarga anda? Kami memahami keperluan anda, terutama sekali ketika anda benar-benar memerlukannya. IKHLASlink Waiver of Contributions Secure Takaful Rider akan menguruskan semua Sumbangan Takaful yang perlu dibayar di masa akan datang di bawah Sijil Takaful sekiranya anda didiagnos menghidap penyakit kritikal. Pelan Takaful Rider ini hanya boleh disertakan dengan Pelan Asas.

Brosur

IKHLASlink Regular Top Up Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. IKHLASlink Regular Top-Up Secure Takaful Rider adalah rider yang berbayar dengan Sumbangan Takaful yang boleh disertakan kepada pelan Takaful berkaitan pelaburan di mana Sumbangan Takaful adalah berkala. Rider ini menyediakan pilihan untuk melabur secara tetap di dalam dana-dana berkaitan pelaburan yang terpilih.

Brosur

IKHLASlink Comprehensive Personal Accident Benefit Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. IKHLASlink Comprehensive Personal Accident Benefit Secure Takaful Rider merupakan pelan tambahan yang boleh dilampirkan ke dalam produk asas Takaful keluarga. Rider ini memberikan pampasan kewangan apabila berlaku kematian, keilatan kekal menyeluruh atau separa atau keilatan sementara atau sebahagian dan menyeluruh (untuk manfaat mingguan), dan juga pembayaran semula kos perubatan ke atas kecederaan yang disebabkan kemalangan.

Brosur

IKHLASlink Mediplan Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Dengan IKHLASlink Mediplan Secure Takaful Rider, anda tidak perlu risau tentang kos penghospitalan dan perubatan apabila musibah melanda dan anda dimasukkan ke hospital. Pelan ini meringankan beban kewangan anda.

Brosur

IKHLASlink Comprehensive Critical Illness Benefit Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Dengan IKHLASlink Comprehensive Critical Illness Benefit Secure Takaful Rider, anda akan dilindungi secara menyeluruh ketika melalui tempoh yang paling sukar dalam kehidupan anda. Pelan ini meringankan beban kewangan anda khususnya untuk melindungi kos perubatan penyakit kritikal yang mengancam nyawa.

Brosur

IKHLASlink Child Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Dengan IKHLASlink Child Secure Takaful Rider, anak anda akan dilindungi daripada penyakit-penyakit yang boleh berlaku akibat daripada kelemahan sistem imunisasi tubuh terutama sekali sewaktu fasa pembesaran. Pelan ini meringankan beban kewangan anda khususnya untuk musibah penyakit berkaitan kanak- kanak.

Brosur

IKHLASlink Child Waiver of Contributions Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Dengan IKHLASlink Child Waiver of Contribution Secure Takaful Rider, ia memberi nilai tambah kepada IKHLASlink Child Secure Takaful Rider yang telah dilanggan sebelumnya. Pelan ini akan mengecualikan semua pembayaran Sumbangan Takaful yang perlu dibayar pada masa akan datang kerana ia adalah satu rider yang dijamin pembaharuannya menerusi unit deduktif.

Brosur

IKHLASlink Lady Secure Takaful Rider

Melindungi ketidaktentuan kehidupan. Dengan IKHLASlink Lady Secure Takaful Rider, wanita diperkasakan dengan keupayaan untuk melindungi diri kerana mereka memainkan peranan yang cukup besar dalam masyarakat, sama ada dalam institusi kekeluargaan atau dalam dunia pekerjaan yang kompetitif. Pelan ini meringankan beban kewangan mereka khususnya untuk musibah penyakit berkaitan wanita.

Brosur

About the author

WAN MD HATTA administrator

Insuran Agent

Leave a Reply